Antena 3 CNN Sport JO2016 Mesajul emoționant postat de Ana-Maria Brânză după eșecul de la Olimpiadă

Mesajul emoționant postat de Ana-Maria Brânză după eșecul de la Olimpiadă

Mesajul emoționant postat de Ana-Maria Brânză după eșecul de la Olimpiadă
07 Aug 2016   •   01:51

"Orice as spune acum suna a cliseu... In scrima sunt zile si ZIUA... aceea in care simti ca nimic nu te poate atinge. Ei bine, asa a fost la inceput, pana am dat cu capul in 'marele zid coreean'.  Nu este loc si nici timp de regrete! Inutil sa ma gandesc la ce as fi putut sa fac in plus. Un lucru e cert, nu o batusem niciodata pe Choi pana acum si se pare ca nici azi nu am gasit 'cheia succesului'. Vreau doar sa va asigur ca suntem bine si la fel de unite! Mai avem patru zile la dispozitie pentru a pregati meciurile pe echipe! Va multumim pentru toate gandurile bune si apreciem ca sunteti langa noi indiferent de rezultate ❤", a scris Ana-Maria Popescu (Brânză) pe Facebook. 

 Scrimera română Ana-Maria Popescu a ratat calificarea în sferturile de finală ale probei individuală de spadă, sâmbătă, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, după ce a fost învinsă fără drept de apel de Choi Injeong (Coreea de Sud), cu 15-8, în optimi. 

Ana-Maria Popescu (ex-Brânză), vicecampioană olimpică la Beijing, în 2008, era ultima reprezentantă a României în această probă, după ce Simona Pop a pierdut în runda inaugurală, iar Simona Gherman în turul al doilea. 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close