Antena 3 CNN Sport JO2016 OLIMPIADĂ. Florin Mergea și Horia Tecău, calificare la pas la RIO 2016

OLIMPIADĂ. Florin Mergea și Horia Tecău, calificare la pas la RIO 2016

OLIMPIADĂ. Florin Mergea și Horia Tecău, calificare la pas la RIO 2016
07 Aug 2016   •   02:00

Tenismenii români Florin Mergea şi Horia Tecău s-au arătat optimişti după debutul victorios la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, 6-3, 6-2 cu argentinienii Federico Delbonis/Guillermo Duran. 

"Primul meci e întotdeauna dificil. Am avut şanse să facem break-ul devreme, nu l-am luat, au făcut ei pentru 3-2, dar am revenit. Am fost liniştiţi, ştiam că putem, tocmai pentru că avusesem acele şanse la început. Nu ne-a deranjat căldura. Am venit de la temperaturi mai ridicate decât aici şi umiditate foarte mare, şi la Washington, şi la Toronto. Aici mi se pare chiar plăcut", a declarat Tecău după meci, citat de site-ul Clubului Sportiv Dinamo. 

La rândul său, Florin Mergea a spus: "Am avut o tactică bine stabilită dinainte, am stat mereu acolo, am ştiut ce avem de făcut. N-a fost un meci uşor, pentru că şi ei au încercat. A bătut vântul, dar important e că am trecut mai departe. O să pregătim şi meciul următor la fel de bine ca pe acesta şi sperăm să iasă din nou bine'' 

''Ştiam că adversarii noştri vor sta mult pe spatele terenului, de aceea a fost important să-i atacăm noi, să nu le dăm timp să-şi facă jocul. De asemenea, să fim agresivi pe retur. Ne-am mişcat bine şi la fileu, şi la serviciu, şi din spate. Când pui toate astea la un loc în practică, e greu pentru echipa adversă să intre în joc cu noi'', a conchis Mergea. 

Cei doi români vor juca în optimi cui mexicanii Santiago Gonzalez şi Miguel-Angel Reyes-Varela. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close