Antena 3 CNN Sport JO2016 OLIMPIADĂ. Recompensele unui sportiv român dacă ia titlul olimpic: un cal arab, un Mercedes şi 10 kilograme de aur! ”Credeţi-mă, nu e o farsă”

OLIMPIADĂ. Recompensele unui sportiv român dacă ia titlul olimpic: un cal arab, un Mercedes şi 10 kilograme de aur! ”Credeţi-mă, nu e o farsă”

OLIMPIADĂ. Recompensele unui sportiv român dacă ia titlul olimpic: un cal arab, un Mercedes şi 10 kilograme de aur! ”Credeţi-mă, nu e o farsă”
09 Aug 2016   •   13:13

Aceasta este recompensa unuia dintre sportivii români pentru titlul olimpic. Numele lui este Albert Saritov, scrie GSP.

Nu, nu e o glumă şi nici o invenție gazetărească. Afirmațiile din titlu sunt făcute de un om cu picioarele pe pământ şi cu scaun la cap. Vorbim despre președintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pârcălab. I-am trecut pragul cu rugămintea de a-mi fi baci în materie de lupte, sport pe care urmează să-l comentez la TVR pe parcursul JO.

Din start, omul îmi dă de înțeles că e dezamăgit de faptul că nimeni din presă nu se interesează de munca lui și  a colegilor săi din federaţie.

- Am văzut că se fac tot soiul de clasamente privitoare la medalii, prin ziare, pe la televiziuni. Noi, ăştia de la lupte, nici nu existăm. De unde or şti ei dacă avem sau nu șanse atâta vreme cât cu noi nu a stat de vorbă niciun ziarist român ?!

- Bine, şi ce-aţi fi spus dacă v-ar fi chestionat cineva ?
- Păi, le-aş fi zis că eu bag mâna în foc că ne întoarcem de la Rio cu cel puţin o medalie. N-avem cum să nu luăm o medalie! Eu, Răzvan Pârcălab, garantez că Saritov urcă pe podium la Rio şi vă spun cu toată convingerea că are mari şanse la titlul olimpic

- Saritov?!
- Da, Albert Saritov. Foarte puţină lume a auzit de el în România însă, credeţi-mă!, e un luptător excepţional. L-am naturalizat anul trecut şi va lupta pentru România la categoria 97 de kilograme în întrecerea de libere.

Continuarea pe gsp.ro.

×
Subiecte în articol: recompensa premiu lupte
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close