Antena 3 CNN Sport JO2016 Robert Glință, vești neplăcute înainte de finala la 100 m spate de la Olimpiada de la RIO

Robert Glință, vești neplăcute înainte de finala la 100 m spate de la Olimpiada de la RIO

Robert Glință, vești neplăcute înainte de finala la 100 m spate de la Olimpiada de la RIO
08 Aug 2016   •   23:49

Înotătorul Robert Glinţă, calificat în finala probei de 100 m spate la Jocurile Olimpice, a declarat luni că această performanţă înseamnă mai mult decât se aştepta el să reuşească la Rio de Janeiro, iar pentru finală are un pronostic nu tocmai încurajator.

'Eu am sperat la cel puţin o semifinală, dar s-a întâmplat să fie o finală şi eu sunt foarte, foarte mulţumit. Această calificare în finală înseamnă enorm de mult pentru mine, înseamnă mai mult decât mă aşteptam eu la participarea la Olimpiadă. Am bătut şi recordul naţional care era tot al meu. Gândul acesta a fost, să vin aici şi să-mi depăşesc propriile performanţe. Am reuşit şi sunt mai mult decât mulţumit', a spus sportivul român, conform Agerpres.ro.

În ceea ce priveşte finala, Glinţă speră la o îmbunătăţire a timpului din semifinale. 'Nu ştiu la ce să ne aşteptăm de la finală. Eu spun să sperăm la o îmbunătăţire a timpului din semifinală şi la o clasare cât mai bună. Mai sus de opt nu se poate', a adăugat el. 

Înotătorul român Robert Glinţă (19 ani) s-a calificat în finala probei de 100 m spate la Jocurile Olimpice, după ce a reuşit să termine pe locul al patrulea seria sa semifinală, cu timpul de 53 sec 34/100, duminică seara la Rio de Janeiro. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Rio Jocurile Olimpice Olimpiada
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close