Antena 3 CNN Sport JO2016 Un nou incident la Rio. Un glonţ rătăcit a trecut prin cortul unde se aflau jurnaliştii

Un nou incident la Rio. Un glonţ rătăcit a trecut prin cortul unde se aflau jurnaliştii

Un nou incident la Rio. Un glonţ rătăcit a trecut prin cortul unde se aflau jurnaliştii
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Aug 2016   •   22:58

Un glonţ a trecut prin peretele de plastic al cortului care adăposteşte un centru de presă de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, fără a provoca victime, a transmis Reuters sâmbătă. Agenţii de securitate investigau incidentul, a declarat agenţiei directoarea centrului, Anja Krabbe. Aceasta a precizat că nu se afla în cort când s-a produs incidentul, dar ziariştii au auzit glonţul trecând prin cort.

Centrul de presă pentru concursurile de echitaţie de la Deodoro se află în apropierea unei baze militare, precizează Xinhua, care citează şi detalii din relatări de presă neprecizate. Potrivit acestora, glonţul a trecut prin acoperiş şi printr-un perete, apoi a aterizat pe podea, aproape de o ataşată de presă din Noua Zeelandă, Diana Dobson, care a fost "vizibil şocată". Managerul pentru comunicaţii al delegaţiei neozeelandeze, Ashley Abbot, a declarat că au fost informaţi concurenţii ţării sale în probele de echitaţie.

Reuters adaugă că revista Horse & Hound, specializată în echitaţie, a postat pe Internet o fotografie a glonţului, despre care AFP afirmă că era de calibru mic.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Jocuri Olimpice Rio 2016 jurnalisti
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close