Antena 3 CNN Sport Jucătoarea de handbal, Cristina Neagu, are coronavirus! Care este starea jucătoarei și ce urmează pentru CSM București

Jucătoarea de handbal, Cristina Neagu, are coronavirus! Care este starea jucătoarei și ce urmează pentru CSM București

Jucătoarea de handbal CSM București, Cristina Neagu, are coronavirus! Se pare că tânăra s-a testat după ce s-a simțit rău zilele trecute, iar testul a fost pozitiv.

Jucătoarea de handbal, Cristina Neagu, are coronavirus! Care este starea jucătoarei și ce urmează pentru CSM București
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    06 Oct 2020   •   12:35

Cristina Neagu ar fi trebuit, săptămâna trecută, să meargă la Craiova pentru pregătirea centralizată a echipei naționale. A primit însă acceptul de la selecționerul Bogdan Burcea să rămână la București pentru a face recuperare la umărul drept, la care a suferit, nu demult, o intervenție chirurgicală. 

Spre finalul săptămânii, jucătoarea de handbal a început să se simtă rău și să facă febră. A mers la o unitate medicală, unde a efectuat un test COVID-19. La scurt timp a primit și rezultatul: pozitiv!

Neagu s-a autoizolat imediat și nu a intrat în contact cu nicio altă colegă, scrie GSP

Rămâne de văzut ce va face acum CSM București având în vedere că, la sfârșitul săptămânii, campioana României urma să joace în Norvegia cu Vipers Kristiansand. Legea din Norvegia e clară: toate echipele străine care ajung în țara nordică sunt izolate, li se face test COVID, nicio persoană neavând voie să părăsească hotelul în care stau, până nu vin rezultatele.

×
Subiecte în articol: Cristina Neagu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close