Antena 3 CNN Sport Jucător infectat cu coronavirus la CFR Cluj! Meciul cu FCSB din această seară a fost amânat

Jucător infectat cu coronavirus la CFR Cluj! Meciul cu FCSB din această seară a fost amânat

Un jucător de fotbal de la CFR Cluj a fost confirmat cu coronavirus, motiv pentru care meciul cu FCSB a fost amânat. Partida urmă să aibă loc în această seară de la ora 21.

Jucător infectat cu coronavirus la CFR Cluj! Meciul cu FCSB din această seară a fost amânat
Sursa foto: Facebook
de Claudia Simion    |    18 Iul 2020   •   18:18

Momentan nu se știe exact când va fi reprogramat meciul. Acesta ar fi trebuit să fie meciul de debut al lui Toni Petrea, noul antrenor al FCSB.

Noul antrenor al FCSB, Toni Petrea, şi-a petrecut majoritatea carierei în divizia secundă din România. Singura lui prezenţă în Liga 1 a avut loc în sezonul 2004/2005 când a fost chemat de Rapid de la echipa secundă a clubului. Este la prima experiență ca antrenor principal.

"N-am de ce să fiu îngrijorat, din contră, sunt chiar bucuros. Fără ezitare am acceptat. Urmează o partidă dificilă, cu un adversar foarte bun, cu un antrenor foarte bun. Noi nu avem nicio presiune, sper într-un rezultat bun", a declarat Toni Petrea înainte de partida cu CFR Cluj.

10 cazuri de COVID-19 și la echipa Dinamo. Cine sunt jucătorii infectați

Alți patru jucători de la Dinamo au fost confirmați cu coronavirus vineri seară și astăzi. Bilanțul jucătorilor infectați din echipa Dinamo a ajuns la 10 până în acest moment. Este vorba despre: Mihai Popescu, Ricardo Grigore, Filip Mrzljak, Alexandru Răuță, Vali Lazăr, Ștefan Fara, Andrei Sin, Diego Fabbrini, Dan Tălmaciu, Sașa Mitrovic.

 

×
Subiecte în articol: coronavirus FCSB CFR Cluj
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close