Antena 3 CNN Sport Laurențiu Reghecampf face lumină în scandalul pumnului aplicat de Anamaria Prodan lui Dan Alexa. Informații de ultimă oră

Laurențiu Reghecampf face lumină în scandalul pumnului aplicat de Anamaria Prodan lui Dan Alexa. Informații de ultimă oră

Laurențiu Reghecampf a făcut mărturisiri în scandalul în care Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa. Acesta era antrenor la Astra pe vremea aceea, iar incidentul a stârnit zeci de mii de reacții în mediul online.

Laurențiu Reghecampf face lumină în scandalul pumnului aplicat de Anamaria Prodan lui Dan  Alexa. Informații de ultimă oră
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    07 Iul 2020   •   22:45

"Mie nu mi-a plăcut gestul pe care l-a făcut. Despre asta am discutat, nu am avut niciun fel de discuție, știam ce probleme erau la Astra în perioada respectivă.

M-a sunat ea. I-am zis că nu e ok să facă așa ceva, indiferent de ce se întâmplă, nu are cum să reacționeze în genul ăsta.

Dacă exista o legătură amoroasă între ei, nu mai existam noi. Nu am avut niciun fel de problemă eu cu Ana, mai ales pe subiectul ăsta.

Eu întotdeauna i-am spus ei să își controleze ieșirile, eu sunt retras, mai calm, eu sunt cel care o ține în anumite situații.

De multe ori nu poți controla asta, așa este ea, o fire mai vulcanică", a spus Reghecampf, pentru Gsp.ro.

Pălmuit, după ce fosta iubită n-a vrut să plece de pe stadion

La finalul meciului Astra – FC Botoșani de anul trecut, la vestiare, Dan Alexa a avut o discuție aprinsă cu Anamaria Prodan, care îi este și impresar, iar la un moment dat. 

Dan Alexa a fost pălmuit de Anamaria Prodant. Scandalul ar pornit atunci de la fosta iubită a lui Dan Alexa, care a refuzat să plece de la stadion.

Tânăra a venit la meciul Astra - FC Botoşani şi nu a dorit să plece la finalul partidei. Andrada s-a postat pe o bancă de la intarea în stadion şi a aşteptat să iasă Dan Alexa. Gestul a înfuriat-o pe Anamaria Prodan, cea care primise asigurări că între cei doi nu mai există vreo legătură.
 

×
Subiecte în articol: Laurentiu Reghecampf Anamaria Prodan
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close