Antena 3 CNN Sport Marian Drăgulescu, medalie de aur la Campionatele Europene de Gimnastică

Marian Drăgulescu, medalie de aur la Campionatele Europene de Gimnastică

Marian Drăgulescu, medalie de aur la Campionatele Europene de Gimnastică
22 Apr 2017   •   14:05

Sportivul român Marian Drăgulescu a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în concursul la sol din cadrul Campionatelor Europene, prima a delegaţiei României la competiţia găzduită în aceste zile de Cluj-Napoca.

În vârstă de 36 de ani, multiplul campion mondial şi european a fost notat de arbitri cu 14,500 puncte în urma exerciţiului său.

Medalia de argint a revenit gimnastului Dmitrii Lankin din Rusia (14,466 puncte), în timp ce bronzul a fost obţinut de Alexander Şatilov (14,400 puncte).

Marian Drăgulescu câştigase medalia de argint la sol la ediţia 2016 a Campionatelor Europene de la Berna.

Gimnastele Ioana Crişan şi Olivia Cîmpian, primele sportive din delegaţia României care au evoluat într-o finală a Campionatelor Europene de la Cluj-Napoca, s-au clasat, vineri, pe locurile 18, respectiv 23 în concursul de individual compus, cu un total de 51,032 puncte, respectiv, 50,106 puncte.

Campionatele Europene de gimnastică artistică se desfăşoară în perioada 19-23 aprilie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, la 60 de ani de la precedenta ediţie găzduită de România, la startul competiţiei aliniindu-se 274 de sportivi (168 la masculin şi 106 la feminin) din 37 de ţări.

România este reprezentată la Europene de 10 sportivi. Lotul feminin este format din Olivia Cîmpian, Ioana Crişan, Larisa Iordache şi Cătălina Ponor, iar cel masculin din Marian Drăgulescu, Cristian Băţagă, Vlad Cotuna, Adelin Kotrong, Laurenţiu Nistor şi Andrei Ursache.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Marian Dragulescu medalie de aur
Parteneri
A murit şeful mafiei siciliene, Matteo Messina Denaro
x close