Antena 3 CNN Sport Meci de retragere al lui Adrian Mutu. Fotbaliști de talie mondială au confirmat prezența, Hagi va fi și el pe teren

Meci de retragere al lui Adrian Mutu. Fotbaliști de talie mondială au confirmat prezența, Hagi va fi și el pe teren

Nume mari din fotbalul mondial vin la Cluj-Napoca să joace în meciul de retragere a lui Adrian Mutu. Trei mari sportivi, cu peste 1.000 de apariții în Seria A, au confirmat prezența la meciul de gală dedicat carierei lui Adrian Mutu, organizat în cadrul Sports Festival.

Meci de retragere al lui Adrian Mutu. Fotbaliști de talie mondială au confirmat prezența, Hagi va fi și el pe teren
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto
de Mia Lungu    |    25 Mai 2022   •   08:48

Foşti mari fotbalişti precum Gheorghe Hagi, Claude Makelele, Paolo Cannavaro sau Alessandro Del Piero şi-au anunţat prezenţa la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, organizat în 12 iunie, în cadrul Sports Festival din Cluj-Napoca.

Luca Toni, Sébastien Frey și Dario Dainelli au răspuns și ei pozitiv invitației și au anunțat că vor veni în România pentru a intra din nou pe terenul de fotbal.

"Eu o să fiu acolo, alături de bunul meu prieten Adrian Mutu, Il Fenomeno, pentru a participa la meciul său de retragere. Abia aștept să vă văd. Vă îmbrățișez", a transmis Luca Toni.

Fostul număr 10 al Naţionalei României va juca împreună cu foşti coechipieri şi prieteni din România şi din străinătate, printre care și Gianni Kiriță, Ciprian Marica, Marius Niculae, Ionel Ganea și Daniel Niculae.

”Vă aștept la retragerea prietenului meu, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României, Adi Mutu. Vă așteptăm pe toți, în număr cât mai mare, la stadion, ca să facem o petrecere frumoasă și un meci memorabil!”, a fost mesajul lui Marius Niculae.

×
Parteneri
Români înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda Fotografia
x close