Antena 3 CNN Sport David Popovici, mesaj de Crăciun: "Încercaţi să petreceţi cât mai mult timp alături de familiile voastre”

David Popovici, mesaj de Crăciun: "Încercaţi să petreceţi cât mai mult timp alături de familiile voastre”

Înotătorul David Popovici a transmis un mesaj de Crăciun, în care urează tuturor să petreacă timp în familie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Dec 2023   •   11:20

"Crăciun fericit! Încercaţi să petreceţi cât mai mult timp alături de familiile voastre şi relaxaţi-vă în această perioadă”, a transmis David Popovici.

David Popovici a fost premiat, pe 26 ianuarie 2023, ca sportivul anului 2022 pentru performanța sa de dublul campion mondial şi dublul campion european de seniori la înot.

În urmă cu câteva luni, multiplul campion european și mondial la natație şi-a donat o medalia câştigată în proba de 200 m liber în semn de speranţă pentru copiii bolnavi de cancer.

În cadrul programului caritabil de testare genetică intitulat ”Speranţa nu moare de cancer”, David Popovici a oferit primele 20 de fundițe aurii, simbol al luptei împotriva cancerului pediatric, copiilor care au învins această boală cruntă, devenind astfel Campioni ai Speranței.

Citește și: Victorie pentru David Popovici | A obţinut cel mai bun timp la Europenele de înot de la Otopeni

”Eu sunt un campion, dar doar pentru că am reuşit să ating peretele bazinului mai rapid decât alţii. Eu doar înot rapid. Dar consider că responsabilitatea mea şi a tuturor, datoria noastră este să îi ajutăm pe ceilalţi atunci când putem.

Mă simt onorat să fiu alături de atât de mulţi învingători. Nu e corect ce li se întâmplă şi trebuie să îi ajutăm. Iar eu mă pot alătura acestui program de testare genetică, unul care ajută şi aduce tratamente personalizate", a spus David Popovici.

Sărbători în liniște și armonie! Crăciun fericit! La Mulți Ani! ??? #FRNPM #Sărbătorifericite

Publicată de FRNPM pe Duminică, 24 decembrie 2023

×
Subiecte în articol: David Popovici Crăciun
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close