Antena 3 CNN Sport Mircea Lucescu, operat în Ucraina. Care este starea antrenorului român

Mircea Lucescu, operat în Ucraina. Care este starea antrenorului român

Mircea Lucescu a fost operat la picior de coxartroză, a anunţat Dinamo Kiev. Clubul ucrainean a mai precizat că antrenorul român este într-o "dispoziţie excelentă".

de Alexandra Dima    |    02 Mai 2023   •   08:19

Mircea Lucescu a decis să se opereze în Ucraina, şi nu în ţările europene, pentru a-şi arăta angajamentul şi susţinerea faţă de Ucraina şi poporul ucrainean. De asemenea, el a preferat să rămână aproape de echipă şi să monitorizeze procesul de pregătire, notează Dinamo Kiev.

Antrenorul român va începe recuperarea sub supravegherea medicilor din Kiev. Situaţia se află, de asemenea, sub controlul personalului medical al lui Dinamo, care îl va ajuta pe Lucescu să treacă printr-o recuperare rapidă şi de succes la Kiev.

„Antrenorul este într-o dispoziţie excelentă, cu o stare de spirit bună şi este deja nerăbdător să se apuce de treabă. Luni, el a făcut deja primii paşi în jurul secţiei. Mircea Lucescu transmite salutări echipei şi fanilor săi” - transmite Dinamo Kiev.

Din cauza stării sale de sănătate şi a necesităţii de a fi operat de coxartroză, Lucescu a fost nevoit să-şi delege temporar atribuţiile către asistentul său Oleksandr Shovkovskyi. 

×
Subiecte în articol: Mircea Lucescu Dinamo Kiev
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close