Antena 3 CNN Sport Momente violente pe terenul de fotbal. Un arbitru a fost bătut chiar în timpul meciului

Momente violente pe terenul de fotbal. Un arbitru a fost bătut chiar în timpul meciului

Momente violente pe terenul de fotbal. Un arbitru a fost bătut chiar în timpul meciului
14 Apr 2017   •   13:13

Ioana Mihălăchioiu este un arbitru din județul Dâmbovița care a trăit momente traumatizante la meciul de liga a V-a Petrolul Răscăeți - Viitorul Șelaru. Chiar în timpul partidei de fotbal a fost lovită cu bestialitate de George Berbece, un jucător al echipei Viitorul Șelaru.

Potrivit jurnaldedambovita.ro, chiar dacă avea fața tumefiată de la lovitură, Ioana a continuat să arbitreze, iar apoi a mers la spital, pentru investigații. „Individul a făcut foarte urât după ce a primit cartonaș roșu. A amenințat-o pe doamna arbitru că o omoară și că nu mai pleacă de acolo. Foarte nervos era și fratele său, Viorel, pe care au apucat să-l schimbe, pentru a nu risca și el o eliminare. Dacă verificați, frații ăștia Berbece au fost excluși din viața sportivă în 2015, tot pentru acte de violență. Iar bătăușul, George, avea legitimație nouă, era curat băiatul. Oare cine i-a eliberat-o?”, au transmis câțiva martori.

Comisia de Competiții și Disciplină i-a aplicat lui George Berbece o suspendare de 12 etape și o sancțiune financiară de 300 lei!

×
Subiecte în articol: lovitura jucator arbitru fotbal teren
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close