Antena 3 CNN Sport Nicolae Dică are COVID-19 şi va rata meciurile echipei naţionale. Antrenorul a fost vaccinat în februarie

Nicolae Dică are COVID-19 şi va rata meciurile echipei naţionale. Antrenorul a fost vaccinat în februarie

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că antrenorul secund al echipei naţionale, Nicolae Dică, a fost testat pozitiv cu COVID-19 şi va intra în izolare. Fostul fotbalist s-a vaccinat împotriva COVID-19 în luna februarie.

Nicolae Dică are COVID-19 şi va rata meciurile echipei naţionale. Antrenorul a fost vaccinat în februarie
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3    |    27 Aug 2021   •   09:51

Nicolae Dică va rata cele trei meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, cu Islanda în deplasare, cu Liechtenstein acasă şi Macedonia de Nord în deplasare.

”În urma rezultatelor primite la testarea COVID PCR efectuată de staff-ul primei reprezentative, Nicolae Dică va intra în izolare şi nu va fi prezent la acţiunea dedicată celor 3 meciuri de la început de septembrie. Nicolae Dică a primit rezultat pozitiv la testare şi a intrat în izolare de îndată ce i-a fost comunicat rezultatul. Antrenorul este vaccinat împotriva COVID şi se simte bine", a precizat FRF într-un comunicat.

Nicolae Dică este singurul membru al echipei confirmat în urma testelor.

”Toţi ceilalţi membrii ai staff-ului echipei naţionale au primit rezultate negative", a precizat FRF.

Până sâmbătă, la intrarea în cantonament, va fi efectuată încă o testare PCR pentru staff. Ulterior, vor fi testări rapide zilnice în perioada 28 august – 8 septembrie la Mogoşoaia, plus cele trei testări PCR impuse de UEFA pentru desfăşurarea celor trei partide, în acelaşi interval.

×
Subiecte în articol: Nicolae Dica vaccin
Parteneri
Trei români au murit LIVE pe Facebook, într-un accident la Strasbourg
x close