Antena 3 CNN Sport Novak Djokovic s-a retras de la Indian Wells și Miami Open din cauza regulilor SUA privind vaccinarea anti-COVID-19

Novak Djokovic s-a retras de la Indian Wells și Miami Open din cauza regulilor SUA privind vaccinarea anti-COVID-19

Novak Djokovic a anunțat că nu va participa la turneele Indian Wells și Miami Open, primele două evenimente Masters Series ale anului. Ambele se deșfășoară în SUA, iar vaccinarea este obligatorie pentru a intra în țară.

Novak Djokovic s-a retras de la Indian Wells și Miami Open din cauza regulilor SUA privind vaccinarea anti-COVID-19
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    10 Mar 2022   •   08:56

Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, sârbul a fost inclus în tragerea la sorți pentru ambele evenimente. Ulterior, el a postat pe Twitter că știa că este ”puțin probabil” să poată participa.

”Deși am fost înscris automat pe tabloul de la Indian Wells și Miami Open, știam că este puțin probabil să pot călători. CDC a confirmat că reglementările nu se vor schimba, așa că nu voi putea juca în SUA. Mult noroc celor care joacă în aceste turnee minunate", a scris el.

Locul său pe tabloul principal va fi ocupat de Grigor Dimitrov, iar poziția bulgarului va fi ocupată de un lucky loser.

Novak Djokovic a ratat la Australian Open în ianuarie, fiind expulzat din Australia după ce guvernul i-a anulat viza de două ori, pentru că nu era vaccinat. Luna trecută, într-un interviu pentru BBC, el a precizat că se așteaptă să rateze și alte turnee.

”Principiile luării deciziilor asupra corpului meu sunt mai importante decât orice titlu sau orice altceva. Încerc să fiu în ton cu corpul meu cât de mult pot”, a spus el.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close