Antena 3 CNN Sport Off Sport Gigi Becali, declarație controversată: "Dacă un om cheltuie 20 de milioane, să mai facă şi puşcărie? E strigător la cer"

Gigi Becali, declarație controversată: "Dacă un om cheltuie 20 de milioane, să mai facă şi puşcărie? E strigător la cer"

Gigi Becali a transmis o declarație controversată, după ce a ieșit de la audierile Curții de Apel. Finanțatorul de la FC U Craiova 1948 este acuzat de evaziune fiscală în cazul transferului atacantului la FCSB, în 2011.

Gigi Becali, declarație controversată: "Dacă un om cheltuie 20 de milioane, să mai facă şi puşcărie? E strigător la cer"
Sursa foto: Hepta
17 Iun 2020   •   20:40

"Cred că am lămurit un lucru. Dacă un om cheltuie 20 de milioane şi să mai facă şi puşcărie, e strigător la cer. Acuzaţia e că l-a vândut pe Mihai Costea car era sub sechestru. El s-a bătut pentru olteni, nu îl condamnă ăştia, sunt patrioţi", a declarat Gigi Becali la ieşirea de la Curtea de Apel. 

Finanţatorul FCSB a mai spus că pentru el şi FCSB doar locul 1 important, deşi se află la şapte punct de CFR Cluj.

Becali și Argăseală trebuiau să vină pe 11 iunie, dar aceștia nu s-au prezentat și li s-a spus că vor fi aduși cu mandat. Latifundiarul anunțate că se va duce cu un avion privat.

Nou atac la Justiția din România

"Ca familia mea să nu sufere, eu nu o să mai accept abuzuri. Dar acum nici judecătorii nu mai fac ce vrea DNA, le dă în cap, își bat joc de ei. Eu pușcărie în România nu mai fac. România nu e țară civilizată ca să zici că faci pușcărie ca să te educi. Nu, faci pușcărie ca să te distrugi. Directorii de pușcărie nu respectă legea. Așa le convine lor. Mă condamni în România, dar fac pușcărie în Italia sau în Grecia, în Anglia", a spus Becali.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Argăseală FCSB
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close