Antena 3 CNN Sport Federația Română de Automobilism: Pilotul mort la concursul de off road era campion național

Federația Română de Automobilism: Pilotul mort la concursul de off road era campion național

Federația Română de Automobilism a a anunţat, sâmbătă, că pilotul mort în timpul etapei naționale de off road de la Slănic Moldova era campionul naţional Adrian Cernea.

Federația Română de Automobilism: Pilotul mort la concursul de off road era campion național
de Georgiana Adam    |    19 Iun 2021   •   21:05

"Cu durere în suflet anunțăm faptul că pilotul de off road, fost campion național, Adrian Cernea, a decedat astăzi, în timpul unei etape naționale de off road, care are loc la Slănic Moldova. 

Echipajul format din Adrian Cernea și copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme moment în care au fost surprinși de o viitură. 

Mașina de concurs a fost luată de ape. Alex Tache a fost salvat în ultima clipă, însă Adrian Cernea a rămas blocat în mașina luată de ape, conform membrilor Comisiei Naționale de Off Road, prezenți la Slănic Moldova.

Federaţia de Automobilism Sportiv: Mașina a fost luată de ape 

Concursul a fost întrerupt imediat și în încercarea de salvare a acestuia, s-a intervenit atât cu echipaje de off road, care erau prezente la fața locului, cât și cu echipaje ISU. Din păcate, trupul său a fost găsit fără suflare câteva sute de metri mai jos.

Încă din momentul în care a primit primele informații privind dispariția lui Adrian Cernea în ape, Biroul Executiv al Federației Române de Automobilism Sportiv s-a întrunit de urgență și a deschis o anchetă pentru a vedea în ce circumstanțe s-a produs tragedia. 

Membri ai Comisiei de Off Road au informat familiile imediat după ce s-a aflat de momentul viiturii și s-a păstrat legătură în permanență.

În acest moment președintele FRAS, Norris Măgeanu, și vicepreședintele Cătălin Nicolescu, șef al Comisiei de Securitate, se află în drum spre Slănic Moldova", este mesajul transmis, sâmbătă, de Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

O maşină de la o competiţie off road s-a răsturnat în râul Oituz, pilotul a murit

O maşină care participa la competiţia de off road s-a răsturnat sâmbătă, în râul Oituz, în judeţul Covasna, iar pilotul a murit.

Din primele informaţii, autoturismul ar fi fost luat de ape.

Echipale ISU au intervenit în acest caz.

×
Subiecte în articol: Adrian Cernea off road Slănic Moldova
Parteneri
Câți bani vor primi românii în plus, în mână, după majorarea salariului minim
x close