Antena 3 CNN Sport Portarul unei echipe de fotbal din Bistrița, mort după un grav accident rutier

Portarul unei echipe de fotbal din Bistrița, mort după un grav accident rutier

Portarul echipei Someșul Dej a murit, luni, într-un accident rutier. Tânărul se deplasa între Sângeorz Băi și Ilva Mică iar la un moment dat, din cauza carosabilului umed, mașina a părăsit șoseaua și s-a izbit de un copac de pe malul Someșului.

Portarul unei echipe de fotbal din Bistrița, mort după un grav accident rutier
Sursa foto: Facebok Getty Images
de Viorel Aydan Cioroi    |    03 Aug 2021   •   21:00

Accidentul s-a produs luni, la primele ore ale dimineții, dar autoritățile au fost alertate de abia după câteva ore, când un șofer a observat mașina, pe marginea drumului, conform Dej24.

La scurt timp după ce a fost dată alerta, au intervenit pompierii militari, din cadrul Gărzii Sângeorz-Băi și un echipaj de ambulanță. Din păcate, viața tânărului nu a mai putut fi salvată.

”Tânărul prezenta leziuni incompatibile cu viața. După constatarea decesului de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud, pompierii au procedat pentru extragerea victimei (care era încarcerată) și predarea acesteia către Serviciul de Medicina Legală”, au declarat pompierii bistrițeni, conform Dej24. 

În prezent se desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cauzele exacte ale accidentului.

Cine a fost Raul Negrea

Raul Negrea a fost portarul echipei Someșul Dej, care activa în liga a III-a. În 2015, tânărul a început activitatea la echipa Ardealul Junior Bistrița, după care s-a transferat la Progresul Taure, Progresul Năsăud, Gloria Junior, urmând ca mai apoi să ajungă în 2020 la echipa Someșul Dej.

”Cu mare regret, anunțăm trecerea în neființă, mult prea rapidă, a portarului echipei noastre, Negrea Raul. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a transmis clubul la care activa tânărul.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close