Antena 3 CNN Sport Presa elenă: "Ce România? Rio Mania!", "Se vede Brazilia!", "Brazilia, venim!"

Presa elenă: "Ce România? Rio Mania!", "Se vede Brazilia!", "Brazilia, venim!"

Presa elenă: "Ce România? Rio Mania!", "Se vede Brazilia!", "Brazilia, venim!"
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
16 Noi 2013   •   09:04
Presa elenă a notat, vineri seară, după meciul câştigat de Grecia în faţa României, scor 3-1, că defensiva a fost "călcâiul lui Ahile" al echipei pregătite de Victor Piţurcă, un "adversar inferior", şi că grecii sunt favoriţi absoluţi la calificare, conform Mediafax.
"Nimeni nu bănuia că se vor înscrie atâtea goluri, începutul de meci a fost nebun. Defensiva României s-a deschis ca un şvaiţer elveţian. Defensiva României a fost călcâiul lui Achile al echipei lui Piţurcă. Grecia a marcat de trei ori, ceea ce nu reuşise nici cu Liechtenstein", a scris publicaţia Contra.
Sentragoal a titrat: "Brazilia, venim !". "Grecia aproape şi-a adjudecat biletele pentru Mondiale. Mitroglou şi-a pus ştampila pe victorie".
Ziarul Sport a titrat: "Grecia în deliRio !". "Ne facem bagajele pentru Rio! MVP-ul meciului, Mitroglou. După acest 3-1, Grecia este cu un pas la turneul final şi aşteaptă returul pentru a pune viza pe  paşapoarte", a menţionat sursa citată.
"Ce România ? Rio Mania!", a scris cotidianul Gazzetta. "Grecia a învins România cu 3-1, ratând chiar şansa unui scor mai mare. Mitroglou, criminal în serie. Golurile lui au pavat calea Greciei spre Brazilia. Înainte de meci, ar fi fost bun şi un 1-0, acest 3-1 e ideal, deşi mai puteam înscrie în faţa unui adversar inferior".
"Împachetăm pentru Rio ! Grecia a fost net superioară României şi putea înscrie cel puţin de patru ori", a comentat şi Nova Sports.
 
"Ţara Cafelei e din ce în ce mai aproape pentru Grecia. România a egalat prin Stancu, dar n-a reuşit să mai pună mari probleme. Se vede Brazilia!", a notat Sport Day.
"Grecia, favorită absolută la calificare. A fost mult mai bună decât România, care marţi va avea o misiune dificilă. Echipa noastră merită să meargă la Mondiale", a scris şi Metrosport.
"Calificarea e palpabilă ! Grecia a făcut un pas mare şi acum totul este în mâna sa. Au demonstrat că sunt superiori şi poate obţine la Bucureşti un rezultat favorabil", a subliniat ziarul Ta Nea.
Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecţionata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014. Pentru România a marcat Stancu '19, iar pentru Grecia au înscris Mitroglou '14, '66 şi Salpingidis '20. Meciul retur va avea loc, marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti. Pentru a fi sigură de calificarea la CM, România are nevoie de o victorie cu scorul de 2-0 sau la o diferenţă de trei goluri.
 

×
Parteneri
Vouchere de 3.000 de lei pentru românii care suferă de "boala secolului"
x close