Antena 3 CNN Sport Radu Drăguşin a refuzat Bayern Munchen şi va juca pentru Tottenham. Suma de transfer plătită de clubul englez

Radu Drăguşin a refuzat Bayern Munchen şi va juca pentru Tottenham. Suma de transfer plătită de clubul englez

Fundașul naționalei de fotbal a României, Radu Drăgușin, va juca la Tottenham și nu la Bayrn Munchen, aceasta fiind decizia internaționalului român, anunțată de clubul londonez pe Instagram.

Radu Drăguşin a refuzat Bayern Munchen şi va juca pentru Tottenham. Suma de transfer plătită de clubul englez
Sursa foto: Hepta / SportPictures / Razvan Pasarica
de Georgiana Adam    |    10 Ian 2024   •   10:44

Radu Drăgușin va ajunge la Tottenham și nu la Bayern, potrivit decizie luate de internaționalul român.

În acest fel, saga este în sfârșit încheiată, după ce Spurs și-a îmbunătățit oferta peste noapte și a obținut acordul tuturor părților

Bayern a încercat să deturneze mutarea cu o propunere oficială, dar Drăgușin a respectat înțelegerea inițială cu Tottenham.

Radu Drăgușin se deplasează astăzi la Londra, Spurs va plăti peste 30 de milioane de euro la Genoa, suma de transfer, plus împrumutul lui Djed Spence, notează Mediafax.

Internaționalul român Radu Drăgușin a fost titular în toate cele 22 de meciuri ale echipei Genoa din Serie A în acest sezon. Bayern Munchen s-a arătat, de asemenea, interesată de românul de 21 de ani. Drăgușin a evoluat la Juventus și a fost împrumutat la Genoa înainte de a se transfera definitiv vara trecută.

Tottenham este în căutarea unui fundaș central pentru a-i sprijini pe Cristian Romero și Mickey van de Ven, care au suferit amândoi accidentări în acest sezon.

×
Subiecte în articol: Radu Drăguşin Tottenham
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close