Antena 3 CNN Sport Rapid Bucureşti, oprită în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin de Vipers Kristiansand

Rapid Bucureşti, oprită în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin de Vipers Kristiansand

Rapid București și-a încheiat, astăzi, evoluția în ediția în EHF Champions League cu o înfrângere în fața campioanei în exercițiu a competiției, Vipers Kristiansand. Campioana ediției trecute a Ligii Florilor a cedat ambele manșe, fiind învinsă în retur cu 40-31 (18-18).

Rapid Bucureşti, oprită în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin de Vipers Kristiansand
Sursa foto: Profimedia Images
de Alin Tarnovschi    |    06 Mai 2023   •   19:31

Gazdele au jucat fără presiune, după ce în tur se impuseseră cu 31-25, dând șansa rapidistelor, debutante în competiție, să joace de la egal la egal până la pauză, când s-a intrat la vestiare cu scorul egal de 18-18.

După reluare, norvegienele au călcat pe accelerație, în fața propriilor suporteri, și și-au asigurat prezența în Final 4-ul de la Budapesta, cu un scor general de 71-56.

Golghetera feroviarelor a fost Sorina Grozav, cu 7 goluri, urmată de Eliza Buceschi și Lorena Ostase, cu câte 6 reușite.

De la gazde, cele mai multe goluri le-a marcat Sunniva Næs Andersen (7), notează Mediafax.

Duminică, CSM București joacă la rândul ei pentru prezența în Final 4 cu Team Esbjerg, meciul retur începând de la scorul de 28-32.

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti EHF European League
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close