Antena 3 CNN Sport Metoda la care au recurs japonezii pentru a împiedica relațiile intime între sportivi, la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Metoda la care au recurs japonezii pentru a împiedica relațiile intime între sportivi, la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Măsuri speciale în Satul Olimpic din Tokyo pentru a împiedica relațiile sexuale dintre sportivi, pentru a stopa răspândirea COVID-19. Peste 18.000 de paturi, confecționate dintr-un material special, au fost instalate pentru sportivii care participă la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Metoda la care au recurs japonezii pentru a împiedica relațiile intime între sportivi, la Jocurile Olimpice de la Tokyo
Sursa foto: Getty Images
de Viorel Aydan Cioroi    |    15 Iul 2021   •   13:16

Paturile confecționate din carton, instalate în Satul Olimpic, nu suportă o greutate mai mare de 200 de kilograme și se strică la mișcări bruște și în forță. Însă, datorită materialului din care sunt concepute, acestea sunt sunt reciclabile, conform Cadena Ser.

Se bănuiește că motivul principal care a dus la alegerea acestui material ar fi de a împiedica relațiile sexuale dintre sportivi.

Paturile vor putea fi reciclate după finalizarea competiției. Baza de carton va fi refolosită în produse de papetărie, iar salteaua va fi folosită pentru a realiza produse din plastic.

Organizatorii fac tot posibilul pentru a evita creșterea numărului de infecții cu SARS-CoV-2, la o întâlnire la care călătoresc sportivi din toate țările lumii. Din acest motiv, în Satul Olimpic, se pun în aplicare numeroase măsuri.

Aceasta va fi, de asemenea, prima dată din 1988, când Comitetul Olimpic nu distribuie prezervative tuturor sportivilor, pentru a evita încă o dată răspândirea bolilor cu transmitere sexuală.

Jocurile Olimpice de vară 2020 de la Tokyo se vor desfășura între 23 iulie și 8 august. 

×
Subiecte în articol: Jocurile Olimpice relatii intime sportivi
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close