Antena 3 CNN Sport Roger Federer a izbucnit în plâns după ce a câștigat Australian Open. Discursul emoționant al tenismenului

Roger Federer a izbucnit în plâns după ce a câștigat Australian Open. Discursul emoționant al tenismenului

Roger Federer a izbucnit în plâns după ce a câștigat Australian Open. Discursul emoționant al tenismenului
Sursa foto: foto: Facebook
28 Ian 2018   •   15:59

Roger Federer s-a impus la Australian Open în fața adversarului său, Marin Cilic, reușind să câștige cel de-al 20-lea titlu de Grand Slam. 

După ce și-a văzut visul devenit realitate, tenismenul a făcut o serie de declarații pentru a le mulțumi tuturor celor care l-au susținut, iar apoi nu s-a mai putut controla și a izbucnit în lacrimi de fericire. 

"E mai ușor când joci după-amiaza, seara e mai dificil. Dar sunt fericit, e un vis devenit realitate, o poveste frumoasă care continuă pentru mine. E ceva incredibil!

Îi multumesc lui Marin, felicitări pentru turneul grozav. Ai ajuns pe locul 3 ATP, e o mare realizare. Continuă ceea ce faci, pentru că poți să faci mult mai mult.

A fost o călătorie lungă, dar a meritat! M-am simtit bine aici, vă mulțumesc pentru că faceți ceea ce faceți aici.

Mulțumesc voluntarilor, organizatorilor, sponsorilor! Mulțumesc tuturor legendelor din cabinele de comentarii și tuturor celor care au făcut ca acest turneu să fie atât de special", a spus Roger Federer. 

×
Subiecte în articol: Roger Federer Australian Open declaraţie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close