Antena 3 CNN Sport România s-a calificat la EURO 2024! A învins Israelul cu 2-1, la meciul de fotbal din Ungaria

România s-a calificat la EURO 2024! A învins Israelul cu 2-1, la meciul de fotbal din Ungaria

România a învins în această seară Israelul cu scor 2-1, la meciul de fotbal care a avut loc în Ungaria. Cu această victorie, țara noastră se califică la EURO 2024.

România s-a calificat la EURO 2024! A învins Israelul cu 2-1, la meciul de fotbal din Ungaria
Sursa foto: Facebook | Echipa națională de fotbal a României
de Ioana Mircea    |    18 Noi 2023   •   23:57

Naționala s-a calificat la EURO 2024 după ce a învins, cu scor 2-1, echipa Israelului. România a încasat un gol de la Israel în minutul 2.

Tricolorii s-au repliat repede și Pușcaș a înscris, reușind egalarea, în cel de-al zecelea minut al partidei. La pauză, echipele au intrat la vestiare cu scorul de 1-1. După două schimbări în tabăra israeliană până în minutul 62, Ianis Hagi a înscris în minutul 63, punând încă un punct pe tabelă în dreptul tricolorilor.

Fotbaliștii naționalei au avut mai multe ocazii de gol până la final, însă scorul a rămas neschimbat. În minutul 84, Mihăilă a faultat din spate, astfel că a fost eliminat de pe teren cu cartonaș roșu de către arbitrul francez, Letexier.

Citește și: Românii din Italia, gest impresionant de susținere pentru Simona Halep. Moment special la Turneul Campionilor de la Torino

România se află pe primul loc în grupa de calificare cu 19 puncte și va mai disputa un singur meci, cu Elveția. Indiferent de scorul din meciul cu elvețienii, România este calificată la EURO 2024, potrivit Mediafax.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close