Antena 3 Sport Scandal la un meci de volei. Poliția a dat jos un banner despre Ținutul secuiesc

Scandal la un meci de volei. Poliția a dat jos un banner despre Ținutul secuiesc

31 Ian 2016   •   23:18
Scandal la un meci de volei. Poliția a dat jos un banner despre Ținutul secuiesc
Sursa foto: foto: someseanul.ro

Scandalul interzicerii intonării imnului național al României la meciurile disputate în campionatele interne a ajuns până la Dej, scrie someseanul.ro. Sâmbătă seara galeria echipei de volei Unirea Dej a afișat două mesaje dure la adresa ministrului Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă, care, printr-o adresă remisă federaţiilor sportive, a solicitat federaţiilor respectarea legislaţiei care interzice intonarea imnului naţional înaintea competiţiilor sportive interne.

Sâmbătă seara la Dej, pentru prima dată la un meci disputat acasă de echipa de volei Unirea Dej, înainte de startul partidei suporterii dejenilor au cântat imnul național. Gestul grupării ”Nimeni Alții” a fost aplaudat de ceilalți spectatori aflați în sală.

În același timp au fost afișate și două mesaje ”Interzicerea imnului de stat = trădare națională” și ”Ținutul secuiesc nu există”, cel din urmă fiind agățat de gardul de la peluză.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close