Antena 3 CNN Sport Simona Halep, fără antrenor pentru următoarele luni. „Este decizia mea şi nu ştiu dacă este cea mai bună, dar mi-am asumat riscul”

Simona Halep, fără antrenor pentru următoarele luni. „Este decizia mea şi nu ştiu dacă este cea mai bună, dar mi-am asumat riscul”

Simona Halep, fără antrenor pentru următoarele luni. „Este decizia mea şi nu ştiu dacă este cea mai bună, dar mi-am asumat riscul”
06 Ian 2019   •   09:39

Simona Halep a declarat că nu va avea antrenor în următoarele trei-patru luni, cu toate că urmează un important turneu pentru ea, cel de la Sydney.

“Situaţia este astfel pentru următoarele trei-patru luni, nu vreau să iau antrenor. Nu mă gândesc la asta. Las lucrurile să meargă de la sine şi voi vedea cum este, cumva, singură”, a afirmat sportiva într-un interviu pentru WTA Insider.

“Vreau doar să mă liniştesc. Am avut suficientă presiune în aceşti ani. Acum simt că nu vreau să mă leg de nimeni, pentru că atunci când ai antrenor trebuie să-I fi dedicat acelei persoane şi să faci totul pentru antrenor şi pentru echipă. Am nevoie să fiu liniştită câteva luni, câteva săptămâni, pentru că anul trecut a fost unul greu. Mă simt mai bine dacă rămân aşa. Este decizia mea şi nu ştiu dacă este cea mai bună, dar mi-am asumat riscul. Viaţa mea nu este doar tenisul acum. Încerc să mă bucur de mai mult. Încerc să fiu fericită. Am fost mereu, dar acum mă simt mai relaxată şi mă bucur şi de alte lucruri”, a adăugat ea.

Halep a spus că se simte totuşi încrezătoare. “Sunt încrezătoare că pot să îmi fac jocul pe teren. Sunt mai responsabilă acum cu privire la tot ce trebuie să fac. Poate este un lucru bun, voi vedea”, a mai spus ea.

×
Subiecte în articol: Simona Halep antrenor luni
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close