Antena 3 CNN Sport Simona Halep, prima victorie după accidentarea gravă: S-a calificat în turul doi al turneului de la Cincinnati

Simona Halep, prima victorie după accidentarea gravă: S-a calificat în turul doi al turneului de la Cincinnati

Tenismena Simona Halep s-a calificat, marți, în turul doi al turneului de la Cincinnati, după ce a învins-o pe poloneza Magda Linette.

Simona Halep, prima victorie după accidentarea gravă: S-a calificat în turul doi al turneului de la Cincinnati
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    17 Aug 2021   •   21:57

Cele două sportive s-au mai întâlnit în 2019, în turul II la Roland Garros, iar Halep s-a impus atunci în trei seturi, potrivit Mediafax.

"A fost greu, mai ales după o lungă pauză. Şi ea a jucat solid, a fost greu să returnez mingea. Mă bucur că am câştigat primul meu meci după revenire. Am simţit dragostea publicului, mă bucur că vă avem înapoi şi tenisul este mai frumos cu voi în tribună", a spus Halep după meci.

Simona Halep, aflată pe locul 13 în clasamentul mondial a învins-o pe Magda Linette, locul 44 WTA în primul tur al turneului de tenis pe suprafață dură de la Cincinnati, SUA.

Românca revine după o accidentare și a învins-o pe poloneza în vârstă de 29 de ani în trei sferturi: 6-4, 3-6, 6-1. Meciul a fost întrerupt zeci de minute din cauza ploii.

Săptămâna trecută, la turneul de la Montreal, în primul meci după accidentare, Halep a fost învinsă de americanca Danielle Rose Collins, locul 28 mondial.

Tot din cauza accidentării, Simona Halep nu a participat la turneul din cadrul Jocurilor Olimpice din Japonia.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close