Antena 3 CNN Sport Simona Halep revine pe teren! S-a înscris în turneul WTA de la Cincinnati

Simona Halep revine pe teren! S-a înscris în turneul WTA de la Cincinnati

Simona Halep se află pe tabloul principal al turneului de la Cincinnati, la care aceasta a disputat două finale în carieră, amândouă pierdute: 1-6, 0-6 cu Garbine Muguruza (Spania) în anul 2017, respectiv 6-2, 6-7(6), 2-6 cu Kiki Bertens (Olanda).

Simona Halep revine pe teren! S-a înscris în turneul WTA de la Cincinnati
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    21 Iul 2021   •   23:12

După o lungă perioadă în care jucătoarea de tenis a absentat din circuit, Simona revine și va juca în turneul WTA 1.000 de la Cincinnati (SUA), în perioada 16 – 22 august.

Simona Halep o să fie cea a 10-a favorită a competiției din seria WTA 1.000, după ce aceasta a pierdut câteva puncte în clasament. Aceasta va părăsi Top 10 WTA după 7 ani chiar înaintea turneului de la Cincinnati. Ulterior, Simona Halep o să meargă direct la US Open, ultimul Grand Slam al sezonului, în perioada 30 august – 11 septembrie.

Simona Halep o să aibă ca adversară, la turneul de la Cincinnati, pe Ashleigh Barty, lider mondial și campioană la Wimbledon 2021.

Simona Halep nu a mai jucat niciun meci oficial din data de 12 mai, atunci când s-a accidentat grav în meciul cu Angelique Kerber (Germania), în turul doi la Roma, la scorul de 6-1, 3-3.

Atunci, Simona Halep a suferit o ruptură la gamba stângă, motiv pentru care a fost nevoită să se retragă de la turneele de la Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpic

×
Subiecte în articol: Simona Halep teren turneul WTA cincinnati
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close