Antena 3 CNN Sport Sorana Cîrstea a semnat cu CSM București. ”Sunt extrem de fericită şi onorată. Era o dorinţă de-a mea de ceva vreme"

Sorana Cîrstea a semnat cu CSM București. ”Sunt extrem de fericită şi onorată. Era o dorinţă de-a mea de ceva vreme"

Sorana Cîrstea a semnat cu CSM București. ”Sunt extrem de fericită şi onorată. Era o dorinţă de-a mea de ceva vreme"
Sursa foto: foto- Facebook
14 Mar 2018   •   16:25

CSM București a reușit să obțină semnătura jucătoarei Soran Cîrstea, locul 35 WTA. Ea este a treia jucătoare de la FED Cup România care semnează cu clubul Primăriei Municipiului București. 

”Sunt extrem de fericită şi onorată să pot face parte din familia CSM Bucureşti, era o dorinţă de-a mea de ceva vreme şi mă bucur că s-a finalizat în cele din urmă. Vreau să ajut clubul şi să întărim secţia de tenis, să ajungem cât mai sus. Dacă priveşti clasamentul WTA şi rezultatele din ultima perioadă, e greu să găseşti atâtea jucătoare din aceeaşi ţară, cu atât mai greu să fie şi legitimate la acelaşi club. Acum la CSM Bucureşti avem o echipă foarte puternică”, a declarat Sorana Cîrstea, conform dcnews

"Toţi avem anumite lucruri pe care ni le dorim. Eu încerc să nu mă focalizez pe rezultat, ci mai mult pe ce am de făcut pe teren, iar rezultatele bune să vină ca o consecinţă firească a evoluţiilor mele. Îmi doresc să intru în primele 20, să câştig un turneu, dar nu trebuie să fie asta un scop în sine, ci munca şi ce am de făcut pe teren. Într-adevăr, însă, setarea unor astfel de obiective mă motivează", a mai spus tenismena. 

×
Subiecte în articol: CSM Sorana Cîrstea Fed Cup
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close