Antena 3 CNN Sport Steaua-Dinamo LIVE VIDEO. Reghecampf, scârbit înainte de Steaua-Dinamo LIVE VIDEO

Steaua-Dinamo LIVE VIDEO. Reghecampf, scârbit înainte de Steaua-Dinamo LIVE VIDEO

Steaua-Dinamo LIVE VIDEO. Reghecampf, scârbit înainte de Steaua-Dinamo LIVE VIDEO
01 Mai 2017   •   20:56

Steaua-Dinamo LIVE VIDEO Antrenorul echipei de fotbal FCSB (fostă Steaua), Laurenţiu Reghecampf, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că i s-a făcut "scârbă" urmărind meciul pe care contracandidata la titlu, FC Viitorul, l-a câştigat pe teren propriu cu scorul de 3-2, sâmbătă, în faţa formaţiei Astra Giurgiu. Steaua-Dinamo LIVE VIDEO

Steaua-Dinamo LIVE VIDEO Se abține și nu prea

Steaua-Dinamo LIVE VIDEO "Aseară am văzut un meci foarte interesant (n.r. - FC Viitorul - Astra Giurgiu, scor 3-2) şi chiar aş vrea să mă abţin de la orice comentariu pentru că mie, sincer, chiar mi s-a făcut scârbă de absolut tot ceea ce se întâmplă. Nu vreau decât să trag un mic semnal de alarmă şi să spun un singur lucru: nu contează ceea ce simţi pentru o anumită echipă, în momentul când semnezi cu un club cel mai important lucru este îţi respecţi ceea ce ai semnat şi să îţi faci meseria aşa cum trebuie", susține antrenorul Stelei.

Steaua-Dinamo LIVE VIDEO  "Nu vreau să fac niciun fel de speculaţii, nu vreau să discut absolut nimic, numai că văd multe discuţii, lucruri care nu au ce căuta în fotbal. Nu îţi interzice nimeni să simpatizezi cu un club, dar eu cred că prin anumite declaraţii se pot rupe anumite contracte, se pot face multe lucruri pentru că există fair-play", a spus Reghecampf, lăsând să se înţeleagă faptul că jucătorii Astrei Giurgiu nu şi-au apărat corect şansele în partida cu FC Viitorul", a adăugat Reghecampf.

Steaua-Dinamo LIVE VIDEO Apel către fani

Dinamo-FCSB (Steaua) LIVE VIDEO Referitor la derby-ul cu Dinamo de luni seara, tehnicianul a afirmat că aşteaptă un joc spectaculos la capătul căruia formaţia sa să câştige cele trei puncte. "Derby-ul cu Dinamo este un meci foarte important pentru noi. Luni seară îmi doresc să avem în tribune cât mai mulţi fani. Sperăm să avem parte de un spectacol frumos şi noi să reuşim să câştigăm cele 3 puncte", a adăugat Reghecampf.

Steaua-Dinamo LIVE VIDEO Ultima șansă pentru Dinamo

Steaua-Dinamo LIVE VIDEO  Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, luni seara, în deplasare, de la ora 20,30, formaţia Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a 8-a a play-off-ului Ligii I.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: steaua-dinamo fotbal
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close