Antena 3 CNN Sport Steaua-Dinamo. Mihai Stoica, atac dur la arbitri înainte de Steaua-Dinamo

Steaua-Dinamo. Mihai Stoica, atac dur la arbitri înainte de Steaua-Dinamo

Steaua-Dinamo. Mihai Stoica, atac dur la arbitri înainte de Steaua-Dinamo
01 Mai 2017   •   20:52

Steaua-Dinamo. Directorul sportiv al echipei de fotbal FCSB (fostă Steaua), Mihai Stoica, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca arbitrul care va oficia derby-ul cu Dinamo de luni să "lase campionatul să îşi aleagă o campioană pe teren". Steaua-Dinamo

Steaua-Dinamo Înțepături spre Hațegan

Steaua-Dinamo "Înţeleg că mâine va oficia la centru Haţegan, aşa am văzut în presă. Haţegan la meciul tur cu Viitorul din play-off a dictat o eliminare împotriva noastră, iar la 0-0 a trecut cu vederea un fault grosolan al lui Ţîru asupra lui Bălaşa. De aceea, mi-aş dori ca arbitrul care va oficia mâine, că va fi Haţegan sau altcineva, să lase ca acest campionat să îşi aleagă o campioană pe teren", a spus Stoica.

Steaua-Dinamo Arbitrii trebuie să plătească

FCSB (Steaua)-Dinamo LIVE VIDEO În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, Laureţiu Reghecampf a declarat că arbitrii ar trebui să plătească pentru greşelile pe care le fac pe teren: "Vreau să pun o întrebare celor care conduc arbitrajul... În meciul cu FC Viitorul de săptămâna trecută arbitru a fost Radu Petrescu... iar la meciul de la Chiajna l-am văzut stând pe bancă. Şi nu cred că e corect. Eu ca antrenor am muncit un an ca să pot să fac performanţă, iar meciul trecut nu am putut să-l câştig din cauza arbitrajului. Şi cred că aşa cum noi plătim cu funcţia şi putem fi demişi după un anumit meci, aşa cred că ar trebui să se întâmple şi cu aceşti "domni". Ar trebui să plătească şi ei pentru greşelile pe care le-au făcut".

Steaua-Dinamo Meciul care decide totul

Steaua-Dinamo Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, luni seara, în deplasare, de la ora 20,30, formaţia Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a 8-a a play-off-ului Ligii I.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: steaua-dinamo
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close