Antena 3 CNN Sport Sumele primite de jucătorii din naţionala României de minifotbal, după ce au devenit campioni mondiali | Alexandru Bourceanu: "Eu am sechele pe viaţă"

Sumele primite de jucătorii din naţionala României de minifotbal, după ce au devenit campioni mondiali | Alexandru Bourceanu: "Eu am sechele pe viaţă"

Fotbalistul Alexandru Bourceanu a dezvăluit câţi bani au primit jucătorii din naţionala României de minifotbal, după ce au devenit campioni mondiali.

Sumele primite de jucătorii din naţionala României de minifotbal, după ce au devenit campioni mondiali | Alexandru Bourceanu: "Eu am sechele pe viaţă"
Sursa foto: Facebook/ WMF
de Georgiana Adam    |    10 Noi 2023   •   10:28

Alexandru Bourceanu a făcut parte din naţionala de miniftotbal la României care a devenit, pentru prima dată în istorie, campioană mondială. Sportivul a dezvăluit câţi bani a primit fiecare jucător pentru această performanţă.

Citește și: România a devenit campioană mondială la minifotbal! Finală dramatică, decisă la lovituri de departajare

"Pentru câştigarea Campionatului Mondial de minifotbal am avut o primă de 1000 de euro pentru fiecare jucător. Doar suntem campioni mondiali. Merităm mia de euro, dar nu ştiu dacă această remuneraţie va fi mărită.

În momentul acesta se încearcă mărirea acestei remuneraţii prin minister sau ANS, pentru ca echipa să fie la un nivel cât mai bun. Băieţii aceştia trebuie să fie remuneraţi în cariera lor, nu doar pentru performanţa asta. E un sport în care rămâi cu sechele pe viaţă. Eu am sechele pe viaţă", a spus Alexandru Bourceanu în exclusivitate pe AS.ro LIVE.

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close