Antena 3 CNN Sport Surpriză uriașă! Cine este noul antrenor al Barcelonei!

Surpriză uriașă! Cine este noul antrenor al Barcelonei!

După ce Quique Setien a fost dat afară de Barcelona după înfrângerea cu 2-8 cu Bayern, reprezentanții clubului au făcut marele anunț: Ronald Koeman, actualul selecţioner al Olandei, va prelua conducerea formației catalane.

Surpriză uriașă! Cine este noul antrenor al Barcelonei!
Sursa foto: Facebook/ FC Barcelona
de Dan Gabor    |    17 Aug 2020   •   23:45

Fostul mare jucător de la Barca va fi instalat oficial după ce îşi dă demisia de la naţionala Olandei. Koeman a mai antrenat Barcelona în calitate de secund, în urmă cu două decenii. Ca jucător, a marcat peste 60 de goluri pentru club în cei 6 ani petrecuţi în Catalunya.

Reacția fanilor după anunțul venirii lui Ronald Koeman

Vestea venirii lui Ronald Koeman la conducerea Barcelonei i-a făcut fericiți pe suporteri, după dezamăgirile din ultima perioadă.

„E o veste bună pentru că este unul din eroii Barcelonei, chiar dacă demisia preşedintelui nu se va produce. Nu este de vină nici vârsta lui Messi, nici stadiul lui Pique şi nici proasta organizare a lui Valverde sau Quique Setien. Eu cred că Messi va rămâne la acest club. Ce doreşte Messi este o revoluţie pe care o cerem cu toţii, dar am îndoieli mari că se va produce, dacă Bartomeu va rămâne preşedinte”, a spus Nacho Martin, unul dintre suporterii Barcelonei, potrivit Mediafax.

FC Barcelona a trăit o umilinţă uriașă în sferturile UEFA Champions League, fiind învinsă cu 8-2 de Bayern. Nu mai încasase 8 goluri de la Bayern Munchen din 1946. La finalul partidei, antrenorul Quique Setien era resemnat că va fi dat afară.

×
Subiecte în articol: FC Barcelona Ronald Koeman
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close