Antena 3 CNN Sport Tenis A fost propusă schimbarea regulamentului din tenis după gestul făcut de Sharapova în meciul cu Halep

A fost propusă schimbarea regulamentului din tenis după gestul făcut de Sharapova în meciul cu Halep

A fost propusă schimbarea regulamentului din tenis după gestul făcut de Sharapova în meciul cu Halep
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
29 Aug 2017   •   16:09

Sharapova a revenit la un turneu de Grand Slam cu o victorie în fața numărului 2 mondial, însă și-a atras și critici, după momentul petrecut chiar înaintea setului decisiv, când a cerut o pauză pentru a merge la toaletă. Comportamentul jucătoarei ruse a atras și cereri pentru schimbarea regulamentului.

Simona Halep a spus că este obișnuită cu practicile Mariei Sharapova, care nu se află la prima pauză de acest gen cerută într-un moment important dintr-un meci direct. 

Potrivit Digisport.ro, în momentul de față, regulamentul nu are o limită de timp pentru astfel de pauze. Brad Gilbert, unul dintre cei mai apreciați antrenori, care i-a pregătit, de-a lungul vremii, pe Andre Agassi, Andy Roddick, Andy Murray sau Kei Nishikori, propune o schimbare a normelor.

Concret, acesta consideră că pauza ar trebui limitată la 5 minute, dar și că ar trebui introduse penalizări importante la fiecare 30 de secunde trecute peste această durată.

"Evident că nu îmi place această regulă. Ar trebui să aibă voie maximum 5 minute, iar apoi, dacă nu se întorc, să fie penalizate cu câte un punct la fiecare 30 de secunde", a scris Brad Gilbert, pe contul personal de Twitter.

×
Subiecte în articol: regulament tenis meci turneu Simona Halep
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close