Antena 3 CNN Sport Tenis A pierdut şi Crivoi. Românul a cedat cu 6-4, 6-2 în faţa lui Gabaşvili, în ultimul meci al României în Cupa Davis

A pierdut şi Crivoi. Românul a cedat cu 6-4, 6-2 în faţa lui Gabaşvili, în ultimul meci al României în Cupa Davis

A pierdut şi Crivoi. Românul a cedat cu 6-4, 6-2 în faţa lui Gabaşvili, în ultimul meci al României în Cupa Davis
Sursa foto: victor crivoi
08 Mar 2009   •   18:07

Victor Crivoi a jucat duminică ultimul meci din cele cinci ale confruntării dintre România şi Rusia din primul tur al Cupei Davis la tenis. Tenismanul de 26 de ani l-a întâlnit în Sala Transilvania din Sibiu pe Teimuraz Gabaşvili în condiţiile în care Rusia îşi asigurase deja prezenţa în sferturile de finală ale competiţiei, şi a pierdut în două seturi, scor 6-4, 6-2. Rusia s-a impus cu scorul de 4-1 în faţa Românei, după ce elevii lui Andrei Pavel nu au câştigat decât partida de dublu.
Românii au pierdut toate cele patru meciuri de simplu pe care le-au disputat vineri şi duminică, iar acest lucru a cântărit decisiv în ecuaţia ratării calificării în sferturile de finală ale Cupei Davis. După ziua de vineri, scorul era deja 2-0 pentru oaspeţii noştri, după ce Marat Safin l-a învins în primul meci pe Victor Crivoi cu 7-6 (5), 6-4, 6-4 şi Hănescu s-a împiedicat de Mihail Iujnîi, rusul câştigând clar, cu 6-4, 6-2, 6-4, informează Mediafax.
Speranţele au revenit pentru echipa României de acolo de unde ne aşteptam mai puţin, adică de la dublu. Tinerii Horia Tecău şi Marius Copil (doar 18 ani) au câştigat dramatic după ce au pierdut primele două seturi, cu perechea Marat Safin/Dmitri Tursunov, în cinci seturi: 4-6, 6-7 (2/7), 7-6 (7/4), 7-6 (7/5), dintre care numai unul nu a avut nevoie de nici un fel de prelungiri! Ziua de duminică începea de la scorul de la 1-2, iar românii visau cu ochii deschişi. Hănescu a dat, însă, cu piciorul unui avantaj de două seturi şi un break în meciul patru, în faţa lui Tursunov, şi a pierdut cu 4-6, 5-7, 6-3, 6-4, 6-2. Partida dintre Victor Crivoi şi Teimuraz Gabaşvili a mai contat doar pentru palmares.
Antena3.ro

×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close