Antena 3 CNN Sport Tenis Adrian Ungur a obţinut cea mai mare victorie din carieră. L-a învins pe Nalbandian la Roland Garros

Adrian Ungur a obţinut cea mai mare victorie din carieră. L-a învins pe Nalbandian la Roland Garros

Adrian Ungur a obţinut cea mai mare victorie din carieră. L-a învins pe Nalbandian la Roland Garros
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    28 Mai 2012   •   17:00

Românul Adrian Ungur a reuşit cel mai spectaculor rezultat din cariera sa de tenisman profesionist, învingându-l pe argentinianul David Nalbandian în primul tur la Roland Garros.

După un prim set foarte bun, câştigat cu 6-3, românul a pierdut puţin din avânt permiţându-i fostului finalist la Wimbledon şi campion de Masters să revină pentru a egala situaţia la seturi (scor 5-7).

Ungur a preluat din nou conducerea la seturi, cu 6-4 în setul trei, reuşind un break oportun în setul patru, care l-a pus în situaţia să servească pentru meci. Dezinvolt şi concentrat, românul a servit un as când Nalbandian avea şansa să egaleze la şase şi a încheiat meciul în următoarele puncte.

Aceasta este prima partidă a lui Adrian Ungur pe tabloul principal într-un turneu de Grand Slam şi a fost o victorie memorabilă. Pe cât de greu a fost debutul românului la Paris, pe atât de dificil se anunţă turul doi, unde îl aşteaptă nimeni altul decât Roger Federer, favoritul numărul trei al competiţiei.

×
Subiecte în articol: adrian ungur Roland Garros
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close