Antena 3 CNN Sport Tenis Agnieszka Radwanska, eliminată în turul 3 la Roland Garros. Halep a devenit jucătoarea cel mai bine clasată rămasă în turneu

Agnieszka Radwanska, eliminată în turul 3 la Roland Garros. Halep a devenit jucătoarea cel mai bine clasată rămasă în turneu

Agnieszka Radwanska, eliminată în turul 3 la Roland Garros. Halep a devenit jucătoarea cel mai bine clasată rămasă în turneu
de M.T.    |    30 Mai 2014   •   13:49

Simona Halep a devenit jucătoarea cel mai bine clasată rămasă în cursa pentru titlu la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, după ce poloneza Agnieszka Radwanska a fost eliminată surprinzător în turul 3.

Radwanska, locul 3 WTA şi a treia favorită la Paris, a fost învinsă de croata Ajla Tomljanovic, care s-a impus în două seturi identice, 6-4, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră şi 21 de minute.

Pentru Tomljanovic este prima victorie din carieră în faţa unei jucătoare aflată între primele 10 în ierarhia mondială.

Radwanska este a treia favorită care părăseşte prematur turneul din capitala Franţei, după ce Serena Williams, cap de serie numărul 1, şi Na Li, cap de serie numărul 2, au fost eliminate în tururile anterioare.

În aceste condiţii, Simona Halep, favorită numărul 4, rămâne jucătoarea cel mai bine clasată în ierarhia mondială care continuă să se afle pe tabloul principal.

Românca s-a calificat în premieră în cariera sa în turul 3 la Roland Garros şi va juca sâmbătă cu Maria-Teresa Torro-Flor, din Spania.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close