Antena 3 CNN Sport Tenis Agnieszka Radwanska explică ce a făcut-o să câştige în faţa Simonei Halep

Agnieszka Radwanska explică ce a făcut-o să câştige în faţa Simonei Halep

Agnieszka Radwanska explică ce a făcut-o să câştige în faţa Simonei Halep
29 Oct 2015   •   14:59

Jucătoarea poloneză de tenis Agnieszka Radwanska a recunoscut că a jucat un tenis excelent în meciul cu românca Simona Halep, joi, la Turneul Campioanelor de la Singapore.
''Cred că am jucat un tenis excelent azi. A fost un tenis mai bun decât în zilele trecute. Nu am jucat rău, dar azi a părut că îmi iese totul. A fost un tenis de mare calitate tot meciul'', a declarat Radwanska după 7-6 (6), 6-1 cu Simona Halep.

''Dacă va fi ultimul meu meci aici, sunt bucuroasă că am ajuns și că am făcut meciuri bune, am reușit turnee bune în ultimele săptămâni, iar acum am câștigat al 500-lea meci aici'', a mai spus Radwanska, pentru care victoria cu Simona a fost a 500-a din carieră (217 înfrângeri).

Poloneza a recunoscut că tiebreak-ul primului set a fost decisiv pentru soarta meciului.

''În tiebreak nu am știu dacă pot reveni și, dintr-o dată, m-a relaxat. Nu m-am crispat și am reușit câteva lovituri foarte bune în momentele importante. Când eram condusă cu 5-1 și am început să joc agresiv și mi-a reușit'', a explicat Radwanska.

''Când ești condusă în tiebreak de o jucătoare ca Simona nu te mai gândești că poți câștiga setul. Am fost destul de relaxată și am luptat, am jucat până la capăt. Iar când ești relaxat cu adevărat e uneori mai bine, după cum s-a văzut'', a conchis Agnieszka Radwanska. Poloneza va trebui să aștepte rezultatul meciului dintre Maria Șarapova și Flavia Pennetta pentru a vedea dacă se califică în semifinalele turneului de la Singapore.

×
Subiecte în articol: Agnieszka Radwanska Simona Halep
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close