Antena 3 CNN Sport Tenis Albert Montanes a câştigat BCR Open România 2009

Albert Montanes a câştigat BCR Open România 2009

Albert Montanes a câştigat BCR Open România 2009
Sursa foto: albert montanes
27 Sep 2009   •   18:43

Punct final la BCR Open România, turneul ATP găzduit de capitala ţării noastre. De această dată, învingător în competiţia de simplu nu a mai fost fracezul Gilles Simon, accidentat de acestă dată. Ci spaniolul Albert Montanes, care s-a impus în faţa argentinianului Juan Monaco în două seturi, ambele câştigate la tiebreak.
Montanes, cap de serie numărul cinci în turneul de la Bucureşti, a profitat din plin de eliminările-surpriză ale principalilor favoriţi, românul Victor Hănescu fiind principalul candidat la câştigarea turneului, şi s-a impus în ultimul act. Scorul partidei a fost 7-6 (7-2), 7-6 (8-6) pentru Montanes, la capătul a două ore şi 11 minute de joc. Datorită acestei victorii, Montanes câştigă 250 de puncte ATP şi un premiu de 71.700 de euro.
"Sunt foarte fericit că m-am impus la acest turneu. Îl felicit şi pe adversarul meu de astăzi, care a făcut un meci foarte bun. Vreau să le mulţumesc şi spectatorilor, care au fost extraordinari şi astăzi, dar şi organizatorilor care au făcut posibilă desfăşurarea acestui turneu. Probabil voi veni şi la anul ca să-mi apăr titlul", a declarat Montanes pentru Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Hanescu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close