Antena 3 CNN Sport Tenis Alexandra Dulgheru s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Miami

Alexandra Dulgheru s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Miami

Alexandra Dulgheru s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Miami
27 Mar 2011   •   11:39

Alexandra Dulgheru, favorită numărul 26, a reuşit să se califice în optimile de finală ale turneului de la Miami, dotat cu premii totale de 4,5 milioane de dolari.

 
În turul 3 al concursului din Florida, românca a învins-o lejer pe Johanna Larsson (Suedia) cu 6-2, 6-1. Sportiva de 22 de ani se va lupta pentru un loc în sferturi cu chinezoaica Shuai Peng, care a trecut de favorita numărul 11, rusoaica Svetlana Kuznetsova. cu 6-2, 6-1.
 
Tot în turul 3 al competiţiei feminine, Samantha Stosur (Australia) s-a impus cu 6-0, 7-6 în faţa cehoaicei Lucie Safarova, în timp ce Maria Sharapova nu a avut prea multe emoţii împotriva Sabinei Lisicki din Germania, pe care a învins-o cu 6-2, 6-0. Calificare în optimi şi pentru sârboaica Jelena Jankovic, învingătoare în disputa cu Klara Zakopalova, 7-5, 6-1.
 
În competiţia masculină, Roger Federer a trecut la pas de cehul Radek Stepanek, 6-3, 6-3, egalându.l pe Pete Sampras la numărul de victorii obţinute în turneele ATP, 762, cu 480 mai puţine decât liderul all-time, Jimmy Connors. „E un record frumos de egalat, dar cred că Pete putea să continue să joace. Şi acum, dacă ar fi în circuit, ar putea câştiga lejer câteva meciuri”, a declarat elveţianul la final.
 
Surpriza neplăcută pentru fanii gazdelor a reprezentat-o eliminarea lui Andy Roddick, învins în două seturi, 4-6, 6-7, de uruguayanul Pablo Cuevas.

×
Parteneri
Vladimir Putin, învestit pentru încă 6 ani ca preşedinte al Rusiei
x close