Antena 3 CNN Sport Tenis Alexandra Dulgheru şi Sorana Cârstea s-au calificat în turul 2 la Roland Garros

Alexandra Dulgheru şi Sorana Cârstea s-au calificat în turul 2 la Roland Garros

Alexandra Dulgheru şi Sorana Cârstea s-au calificat în turul 2 la Roland Garros
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Mai 2011   •   11:22

După Simona Halep, Irina Begu şi Edina Gallovits, România va avea încă două reprezentante în turul 2 la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Alexandra Dulgheru şi Sorana Cârstea s-au calificat marţi în runda secundă al concursului din Paris, în timp ce Monica Niculescu a fost eliminată.

Alexandra Dulgheru, cap de serie numărul 27, a învins-o în două seturi pe jucătoarea spaniolă Laura Pous-Tio, locul 84 în clasamentul WTA, scor 6-3, 6-4, în timp ce Sorana Cârstea a avut o sarcină mai uşoară împotriva elveţiencei Patty Schnyder, de care a trecut cu 6-1, 6-3 după doar o oră de joc.

Cea de-a treia româncă prezentă marţi pe zgura de la Roland Garros, Monica Niculescu, a pierdut fără drept de apel în faţa favoritei 21, belgianca Yanina Wickmayer, care a câştigat cu 6-0, 6-3.

Miercuri va fi o zi plină pentru români la Roland Garros. În concursul masculin, Victor Hănescu va încerca imposibilul în meciul din turul 2 cu sârbul Novak Djokovic, cel mai în formă tenisman al lumii la acest moment, în timp ce la feminin, Simona Halep are şi ea o sarcină dificilă, împotriva Samathei Stosur, a opta favorită şi finalista de anul trecut.

Irina Begu va încerca să avanseze în turul 3 împotriva rusoaicei Svetlana Kuzneţova, cap se derie numărul 13, iar Edina Gallovitz o va întâlni pe australianca Anastasia Rodionova.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close