Antena 3 CNN Sport Tenis Ana Bogdan s-a calificat în turul secund la turneul WTA 100 de la Dubai. Ce recompensă va primi românca

Ana Bogdan s-a calificat în turul secund la turneul WTA 100 de la Dubai. Ce recompensă va primi românca

Ana Bogdan (75 WTA) s-a calificat în turul secund al turneului de tenis WTA 1000 de la Dubai, învingând-o în primul tur pe germana Laura Siegemund (130 WTA) în două seturi.

Ana Bogdan s-a calificat în turul secund la turneul WTA 100 de la Dubai. Ce recompensă va primi românca
Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Valerio Origo
de Georgiana Adam    |    20 Feb 2023   •   12:37

Românca a învins-o pe Laura Siegemund cu 7-5, 6-3, la capătul unui meci ce a durat două ore și două minute.

Ana Bogdan a făcut un prim break în primul set, pentru 4-2, pe care l-a cedat însă imediat, Siegemund egalând apoi la 4-4. La 5-4, Bogdan a condus cu 0-40 și a avut 3 minigi de set, nevalorificate însă.

În cele din urmă, la 6-5, Bogdan a reușit dn nou break-ul cu care a și închis primul set, la a doua oportunitate, cu 7-5, după o oră și 9 minute.

Setul secund a fost la discreția româncei, fiind în ușor impas în game-ul 3, când a salvat două mingi de rebreak, pentru a duce scorul la 3-0.

Cel mai disputat game al setului s-a jucat la 4-1, pe serviciul nemțoaicei, câștigat de Bogdan, după ce aceasta contracarase 3 șanse ale lui Siegemund de a câștiga jocul.

Germana a replicat cu rebreak, în game-ul în care Bogdan a servit pentru câștigarea meciului, revenind la 5-3.

Bogdan a răspuns imediat cu un nou break, al patrulea din meci, și a câștigat obținând calificarea în tutul secund, unde o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre americancele Claire Liu și Shelby Rogers.

Pentru calficarea în șaisprezecimile turneului din Emiratele Arabe Unite, dotat cu premii totale de 2.788.468 dolari, Bogdan va fi recompensată cu 17.930 dolari și 60 puncte WTA, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Ana Bogdan
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close