Antena 3 CNN Sport Tenis Ana Ivanovic, penalizată deoarece a stat prea mult pe WC

Ana Ivanovic, penalizată deoarece a stat prea mult pe WC

Ana Ivanovic, penalizată deoarece a stat prea mult pe WC
15 Oct 2010   •   15:14

Fosta jucătoare de tenis numărul unu în lume, Ana Ivanovic, a fost penalizată cu un game pentru că a stat prea mult la toaletă, dar tot a reuşit să o învingă detaşat pe Barbora Zahlavova Strycova, scor 6-3, 6-2 în runda a doua a turneului Generali de la Linz.

Jucătoarea din Serbia a cerut o pauză de confort după ce a câştigat game-ul de debut, dar a primit o penalizare de patru puncte - un game - când a revenit. În ciuda huiduielilor spectatorilor, arbitrul de scaun a explicat că Ivanovic a fost penalizată cu câte un punct pentru fiecare 20 de secunde suplimentare cu care a depăşit limita de timp regulamentară.

Ivanovic a pus incidentul pe seama "problemelor de comunicare", susţinând că a crezut că avea permisiunea să părăsească terenul. "M-am simţit rău şi a trebuit să mă duc la toaletă. Am cerut voie arbitrului şi am grezut că mi-a dat permisiunea să merg, astfel că am fost surprinsă de penalizare. Nu a mai contat, pentru că am câştigat oricum meciul", a spus Ivanovic.

Ivanovic, cap de serie numărul şapte, va juca în sferturile de finală împotriva nemţoaicei Julia Goerges, care a trecut de Petra Kvitova din Cehia cu 6-2, 6-1.

×
Subiecte în articol: tenis
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close