Antena 3 CNN Sport Tenis Ana Ivanovici, a doua înfrângere consecutivă la Doha

Ana Ivanovici, a doua înfrângere consecutivă la Doha

Ana Ivanovici, a doua înfrângere consecutivă la Doha
06 Noi 2008   •   16:53

Favorita numărul 4 a turneului de la Doha, Ana Ivanovici, a pierdut pentru a doua oară în doar două zile.
Rusoaica Vera Zvonareva a învins-o şi ea pe Ana Ivanovici(6-3;6-7;6-4),după ce compatrioata acesteia, Jelena Jankovic, a f[cut acest lucru. Tânăra sârboaică a luat un start slab în această partidă, ea acuzând uşoare ameţeli, doctorul turneului fiind nevoit să intervină.
Ivanovici a câştigat al doilea set după ce în prealabil a irosit trei mingi de set, dar a pierdut meciul, ea acuzând în continuare o stare de sănătate improprie unui joc de tenis.?Am avut un virus, dar nu ştiu de ce m-i s-a luat presiunea arterială. Acest lucru m-a speriat şi m-a făcut să mă simt şi mai rău. M-am simţit foarte ameţită, iar fără energie, nu puteam face mai mult?, a motivat tânăra reprezentantă a tenisului feminin sârbesc.
În cealaltă grupă a Turneului Campioanelor de la Doha, Serena Williams a învins-o cu scorul de 6-4, 6-1, pe Dinara Safina (Rusia). Serena Williams se află la primul meci în Turneul Campioanelor, în timp ce Safina a fost întrecută şi de Venus Williams. În celălalt meci al zilei din aceeaşi grupă, Venus Williams a învins-o, cu scorul de cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3, pe Elena Dementieva.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jelena Jankovic
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close