Antena 3 CNN Sport Tenis Andrei Pavel înainte de România - Ucraina în Cupa Davis: ?Va fi foarte greu pentru noi?

Andrei Pavel înainte de România - Ucraina în Cupa Davis: ?Va fi foarte greu pentru noi?

Andrei Pavel înainte de România - Ucraina în Cupa Davis: ?Va fi foarte greu pentru noi?
Sursa foto: andrei pavel
04 Mai 2010   •   18:53

Echipa României de Cupa Davis va întâlni, între 7 şi 9 mai, reprezentativa similară a Ucrainei în turul al doilea al Grupei I Euro-Africane. Căpitanul nejucător al României, Andrei Pavel, este mulţumit că are trei jucători în formă foarte bună la dispoziţie, Tecău, Copil şi Hănescu, dar consideră că întâlnirea cu Ucraina va fi un test dificil. Meciul se va disputa la Bucureşti, la Arenele BNR.
"Sper să avem o arenă plină la meciul cu Ucraina. Ne face mare plăcere să fim aici şi mă bucur că băieţii au acceptat să vină la Cupa Davis. Din păcate, Victor Crivoi este accidentat şi nu este sută la sută refăcut. Totuşi, mă bucur că este alături de noi şi ne pregătim împreună pentru a fi în formă la următoarele întâlniri. Victor Hănescu este cel mai în formă jucător, mai ales că vine după o evoluţie superbă la Roma şi sunt sigur că va juca la fel de bine şi aici. Adrian Ungur este pentru prima dată la un astfel de eveniment, trece printr-o perioadă bună şi sper să fie la fel şi în meciurile cu Ucraina. Tecău şi Copil au avut evoluţii foarte bune şi ne vor fi de folos şi ei. Ucraina are o echipă foarte bună, cu trei jucători în prima sută. Ne bucurăm că unul dintre ei nu a venit, numărul unu al lor. Va fi foarte greu pentru noi", a declarat Andrei Pavel, potrivit Mediafax.
Victor Hănescu este şi el optimist în privinţa meciului de la Bucureşti şi consideră că vine după cele mai palpitante întâlniri din carieră - cu Nadal şi cu Federer.
"Mă bucur că am din nou ocazia să joc pentru echipa României. Va fi un meci greu, dar este unul important şi sper să fiu într-o formă bună. Chiar dacă am jucat bine, săptămâna trecută, asta nu înseamnă că îmi va fi uşor. Sunt şi puţin obosit şi va trebui să-mi revin până la ora meciurilor, mai ales că aici se joacă în sistem de cinci seturi. Ucraina are o echipă tânără şi îşi doreşte foarte mult victoria. Nu cred că adversarii noştri ştiu despre accidentarea lui Crivoi, iar prezenţa lui Adrian Ungur îi poate da puţin peste cap", a precizat Hănescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close