Antena 3 CNN Sport Tenis Andy Murray, eliminat în turul 2 la Miami de un american venit din calificări

Andy Murray, eliminat în turul 2 la Miami de un american venit din calificări

Andy Murray, eliminat în turul 2 la Miami de un american venit din calificări
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Mar 2011   •   14:23

Surpriză uriaşă în turul 2 al turneului de la Miami. Britanicul Andy Muray a fost învins în două seturi, 1-6, 5-7, de americanul Alex Bogomolov jr, jucător venit din calificări şi care l-a eliminat din concursul de 4,5 milioane de dolari şi pe românul Victor Hănescu.

Pentru Murray continuă perioada nefavorabilă, britanicul aflându-se la a doua eliminare prematură consecutivă, după ce, în urmă cu două săptămâni, a fost învins în primul meci disputat la Indian Wells de Donald Young, Scoţianul nu a mai reuşit să câştige un meci din luna ianuarie, atunci când a trecut de spaniolul David Ferrer la Australian Open.

Am jucat foarte slab în ultima vreme, însă sunt mai mulţumit de acest meci decât de celelalte. Poate că încrederea are o importanţă mare, pentru că în antrenamente totul decurge foarte bine”, a declarat Murray, aflat la a patra înfrângere la rând, deşi şi-a angajat şi un nou antrenor, în persoana lui Dani Vallverdu.

Spre deosebire de Murray, Novak Djokovic este de neoprit. Sârbul l-a învins la pas pe zbecul Denis Istomin, scor 6-0, 6-1, în cea de-a 19-a victorie din 2011. „Totul a funcţionat perfect. Majoritatea loviturilor mele au fost câştigătoare, stfel că nu am făcut prea multe greşeli. Sunt proaspăt din punct de vedere mental şi motivat pentru alte succese”, a spus la final numărul 2 mondial, care în turul următor îl va întâlni pe americanul James Blake. reprezentantul gazdelor s-a calificat după ce a trecut în trei seturi, 2-6, 6-4, 7-6, de brazilianul Thomaz Bellucci.

Tot la categoria surprize pot fi trecute victoriile obţinute de spaniolul Pablo Andujar în faţa compatriotului său Fernando Verdasco (3-6, 7-6, 6-4) şi cea a unui alt iberic, Marcel Granollers, contra elveţianului Stanislas Wawrinka (6-0, 6-7, 6-3).

×
Subiecte în articol: Andy Murray turneu ATP Miami
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close