Antena 3 CNN Sport Tenis Andy Murray s-a retras de la Basel din cauza problemelor musculare. Federer s-a calificat în sferturi

Andy Murray s-a retras de la Basel din cauza problemelor musculare. Federer s-a calificat în sferturi

Andy Murray s-a retras de la Basel din cauza problemelor musculare. Federer s-a calificat în sferturi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    03 Noi 2011   •   11:13

Britanicul Andy Murray a fost nevoit să se retragă din turneul de la Basel din cauza problemelor musculare la piciorul drept.

Îmi era foarte dificil şi să merg”, a explicat al treilea jucător al lumii, care ar fi trebuit să joace în turul 2 de la Swiss Indoors cu olandezul Robin Haase.

Murray a fost înlocuit pe tabloul principal cu un reprezentant al gazdelor, Marco Chiudinelli, însă acesta a pierdut clar în faţa lui Haase, scor 2-6, 6-7.

Jucătorul de 24 de ani va urma un tratament în următoarele patru-cinci, în urma căruia speră ca va fi apt pentru a participa la Paris Masters, care începe luni în capitala Franţei.

Deţinătorul titlului la Basel, Roger Federer, s-a calificat în sferturile de finală, după ce l-a învins în trei seturi pe finlandezul Jarkko Nieminen, scor 6-1, 4-6, 6-3.

Un alt jucător elveţian, Michael Lammer, a fost eliminat de cipriotul Marcos Baghdatis, care s-a impus cu 7-6, 6-7, 6-3.

×
Subiecte în articol: Andy Murray retragere Roger Federer
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close