Antena 3 CNN Sport Tenis Andy Murray s-a retras de la Turneul Campionilor

Andy Murray s-a retras de la Turneul Campionilor

Andy Murray s-a retras de la Turneul Campionilor
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    23 Noi 2011   •   11:40

Britanicul Andy Murray a anunţat, marţi, că se retrage de la Turneul Campionilor, din cauza unei accidentări în zona inghinală.

Luni, în primul său meci la Turneul Campionilor, Murray, cap de serie numărul 3, a fost învins cu scorul de 6-4, 7-5 spaniolul David Ferrer, al cincilea favorit al turneului de la Londra.

Când am ieşit luni de pe teren, eram foarte dezamăgit şi supărat. Problema mea era mai veche şi aveam nevoie de o perioadă între şapte şi zece zile pentru a mă reface, dar nu am avut suficient timp la dispoziţie pentru asta”, a explicat britanicul.

Când m-am trezit în această dimineaţă (marţi - n.r.) mă simţeam în continuare rău. Am vrut să merg mai departe, însă nu am găsit niciun motiv să o fac. Luni, m-am simţit foarte rău pe teren. Nu-mi place să renunţ indiferent de turneu, deci cu atât mai mult la Turneul Campionilor, însă am fost obligat să iau această decizie, pentru a nu risca o agravare a accidentării. În acest moment, probabil mi-aş fi făcut mai mult rău dacă aş fi continuat să joc”, a mai spus Murray.

Aflat în grupa A la Londra, alături de liderul mondial Novak Djokovic, jucătorul britanic va fi înlocuit de sârbul Janko Tipsarevic, care îl va întâlni, miercuri, pe cehul Tomas Berdych.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close