Antena 3 CNN Sport Tenis Andy Roddick s-a retras de la Madrid Open din cauza unor probleme la stomac

Andy Roddick s-a retras de la Madrid Open din cauza unor probleme la stomac

Andy Roddick s-a retras de la Madrid Open din cauza unor probleme la stomac
12 Mai 2010   •   17:20


Jucătorul de tenis numărul opt în lume, Andy Roddick, a fost nevoit să renunţe la Open-ul de la Madrid din cauza unor probleme de sănătate. Americanul, care era cap de serie numărul cinci şi primise undă verde în primul tur de la Madrid, urma să joace în runda a doua cu Feliciano Lopez, miercuri după-amiază.

Roddick a evoluat în meciul de dublu cu Jurgen Melzer, marţi, pierzând în faţa perechii Marcel Granollers / Victor Troicki cu 2-6, 6-3, 10-12, dar o zi mai târziu a ales să se retragă. "Cred că am un virus intestinal. Am venit aici şi de duminică până luni seara am stat treaz 24 de ore vomitând, transpirând, tot tacâmul. Am jucat la dublu ieri, dar m-am simţit mereu cu un pas în spate", a declarat Roddick.

"Dimineaţă m-am terzit cu gândul că voi putea juca, dar după antrenament am simţit că nu mai pot vedea mingea foarte bine şi consider că dacă nu mă pot concentra asupra mingii, atunci nu am cum să concurez".

Roddick, care a câştigat titlurile la Miami şi Brisbane în acest an, recunoaşte că momentul nu putea să fie mai prost, având în vedere că urmează şi Open-ul francez în această lună. "Aş fi preferat virusul acesta oricând în ultimele 5 săptămâni, dar nu acum. Dar asta e", a mai spus el.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Andy Roddick
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close