Antena 3 CNN Sport Tenis Australian Open: Accidentatul Pavel strânge din dinţi şi se califică împreună cu Tecău în optimi, la dublu

Australian Open: Accidentatul Pavel strânge din dinţi şi se califică împreună cu Tecău în optimi, la dublu

Australian Open: Accidentatul Pavel strânge din dinţi şi se califică împreună cu Tecău în optimi, la dublu
Sursa foto: Andrei Pavel
23 Ian 2009   •   09:16

Perechea română Andrei Pavel/Horia Tecău a reuşit, vineri, calificarea în optimile de finală ale turneului de dublu de la Australian Open. Cei doi i-au eliminat pe Ivo Karlovici/Jean-Claude Scherrer (Croaţia/Elveţia) în două seturi, 6-2, 7-6(7-1).
Dacă Horia Tecău este recunoscut ca fiind un foarte bun jucător de dublu, în ciuda relativei lipse de experienţă la seniori, Andrei Pavel trebuie lăudat pentru spiritul de sacrificiu de care a dat, încă o dată, dovadă. El a jucat deşi a resimţit puternice dureri la spate, care l-au făcut să abandoneze, chiar, în partida din primul tur de la turneul de simplu, cu Andy Murray. "Cneazul" a declarat că, deşi intenţionează să se retragă din sportul care l-a consacrat, intenţionează să îl ajute cât poate pe mai tânărul său coleg, care are nevoie de încrederea dată de participarea la cât mai multe meciuri la turnee de Mare Şlem.
Horia şi Tecău vor juca în optimile turneului de la Melbourne, conform Mediafax, cu polonezii Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski, cap de serie numărul 6.
Foto: www.telegraph.co.uk
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Australian Open Andrei Pavel
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close